Snurrar det runt i huvudet och du får ingen klarhet, fastän du försöker prata igenom det med en kompis. Det är ju det som borde hjälpa, att prata om det!? Absolut är det så, prata på, det är det bästa. Men då du pratar med en kompis, kommer kompisen med hens förslag och idéer vilket kan snurra till dina tankar ännu mer. I Coaching koncentrerar vi på dig och dina tankar och reder upp DITT trassel.

Vi utforskar i en miljö av öppenhet, värme och totalt icke-dömande. Vad jag önskar av dig är nyfiket och lekfullt förhållande till din process att växa som människa. För vare sig om det är frågan om ett dilemma på jobbet, i relationen eller med barnen så är det du som växer, eftersom du lär känna dig själv bättre för varje gång. Desto bättre du känner dig själv och varför du agerar som du gör, desto bättre kan du tackla vardagen.

Coaching har en otrolig makt att ge lugn, eftersom du lugnar stormen inom dig. Föreställ dig ett hav som stormar på för fullt, det är dina tankar som är stormen. Det sägs att ögat i stormen är lugnast, det är dit vi skall hitta via coaching. Hitta vad som gör stormen så kraftig.

Alltså vill du hitta lugnet, ögat, den inre drivkraften, då skall du välja coaching.