Jag heter Anna Höglund är 34 år gammal och bor i Sibbo med min man och mina två barn. Jag är en rätt så mångsidig person, jag gillar att göra olika saker, lära mig nya saker, träffa olika människor, förstå hur de tänker, jag är nyfiken, rolig (enligt mig åtminstone 😉). Mina intressen just nu är skogspromenader och njuta av livet. Se det vackra då allt annat kan kännas tråkigt.

Som 15 åring då jag inte visste vad jag skulle bli när jag blir stor, valde jag merkonom utbildningen, eftersom den bidrog med flera alternativ för jobb. Den förde mig till jobb inom kontor och kundbetjäning inom tredje sektorn vilket sedan ledde mig vidare till närvårdar utbildningen, i samma väva kom min son till världen och jag tyckte jag borde gå på som vanligt, vilket jag gjorde.

Efter strävan att bara försöka mer och mer kom väggen emot.

Jag hade nu möjligheten att stapla om eller fortsätta i samma bana, jag staplade om.

Samtidigt som detta hände hade jag möjlighet att fungera som övningsklient för samma coach utbildning jag själv sen hoppade på. Det var det mest givande jag kunde ha fått.

Cirka ett år senare började jag diplom utbildningen på CoachCompanion.

På den coaching resan är jag än idag, av coachingen har jag fått mod, insikt, inspiration, positivitet och verktyg för livet, att kunna tackla de hinder som kommer framför mig.

Jag har alltid velat hjälpa människor och vill alltid deras bästa. Som coach har jag möjlighet att ge hjälp till självhjälp och att du kan nå dina mål som du önskar.

Ta kontakt jag vill gärna vara med på din resa!

040-686 1057

info@annacoach.fi

Läs mer om min tjänster!