Onko sinusta tuntunut, että olet joutunut vastaanottamaan tietoa, johon et ole valmis tai että muut antavat sinulle neuvoja, jotka eivät tunnu sopivilta? Coach tekee täysin toisin. Minä keskityn aina siihen, mikä sinua innostaa, koska silloin teet itse ne oivallukset, joita juuri sillä hetkellä tarvitset.

Coachin tehtävä on kuunnella aktiivisesti, kysyä vahvoja kysymyksiä, olla läsnä ja yllyttää uusiin ajatuksiin. Mm. näitä työkaluja käytän coaching-keskusteluissa.

Coachin esittämien vahvojen kysymysten ja muiden työkalujen kautta asiakas löytää uusia ajatuspolkuja, ideoita tai näkökulmia.

ICF:n mukaan “coaching on kumppanuutta ajattelua herättävässä ja luovassa prosessissa, joka inspiroi asiakasta henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa täysipainoiseen hyödyntämiseen”.

ICF on lyhenne International Coaching Federationista, joka on coaching-alan suurin ammattilaisten yhteisö. ICF on riippumaton organisaatio, joka sertifioi ja ylläpitää jäsentensä työn laatua. ICF:n jäsenenä noudatan sen eettisiä sääntöjä sekä ydintaitoja ja coachina minun on yllettävä ICF:n asettamaan laatustandardiin. Lue lisää ICF:stä heidän sivuiltaan.

Kaikki coaching-keskustelut ovat luottamuksellisia ja coach ei myöskään tee keskusteluista muistiinpanoja, koska keskustelut aloitetaan aina nykytilasta.

Valmiina aloittamaan?

Ota minuun yhteyttä, jutellaan lisää!

040-686 1057

info@annacoach.fi

Täällä voit lukea lisää palveluistani.