Minun tarinani

Nimeni on Anna Höglund ja olen 34-vuotias. Asun Sipoossa mieheni ja kahden lapseni kanssa. Olen melko monipuolinen, pidän erilaisten asioiden tekemisestä, uusien asioiden oppimisesta, erilaisten ihmisten tapaamisesta ja heidän ajatusmaailmansa ymmärtämisestä. Olen utelias ja hauska (ainakin omasta mielestäni 😉). Harrastuksiini kuuluvat juuri nyt kävelyt metsässä, uusien asioiden kokeileminen ja elämästä nauttiminen – kauneuden näkeminen, kun kaikki muu voi tuntua ikävältä.

Kun olin 15-vuotias, en tiennyt, mikä minusta tulisi isona. Siksi valitsin merkonomin koulutuksen, koska se antaisi mahdollisuudet monenlaiseen työhön. Koulutus vei minut julkisen sektorin toimisto- ja asiakaspalvelutyöhön ja siitä eteenpäin lähihoitajan koulutukseen. Samoihin aikoihin poikani tuli maailmaan ja ajattelin jatkavani samaan malliin kuin ennenkin, minkä myös tein.

Kun olin pyrkinyt tekemään koko ajan enemmän ja enemmän, seinä tuli vastaan.

Minulla oli tuolloin mahdollisuus muuttaa toimintatapaani tai jatkaa samalla tavalla – valitsin muutoksen.

Samalla kun päätin tehdä muutoksen, minulla oli mahdollisuus olla harjoitusasiakkaana coachingin diplomikoulutuksessa, johon itsekin myöhemmin osallistuin. Se oli antoisinta, mitä olisin voinut saada. Noin vuoden kuluttua harjoitusasiakkuudesta aloitin itse CoachCompanionin diplomikoulutuksen.

Sillä coaching-matkalla olen vielä tänäkin päivänä ja olen saanut coachingista rohkeutta, oivalluksia, inspiraatiota, positiivisuutta ja työkaluja koko elämäksi. Näillä työkaluilla pääsen eteeni tulevien esteiden yli.

Olen aina halunnut auttaa ihmisiä ja haluan aina heidän parastaan. Coachina minulla on mahdollisuus auttaa sinua auttamaan itseäsi ja saavuttamaan toivomasi tavoitteet.

Ota minuun yhteyttä, olen mielelläni mukana sinun matkallasi!

040-686 1057

info@annacoach.fi

Lue lisää palveluistani!